De langverwachte meme coin, Memeinator (MMTR), is op 29 mei om 15.00 uur UTC op de Uniswap en MEXC exchanges gelanceerd.

Degenen die hebben geïnvesteerd in de presale kunnen hun tokens exclusief op de website van Memeinator claimen. MMTR zal voor nieuwe investeerders beschikbaar zijn op gecentraliseerde en gedecentraliseerde exchanges; verdere details zullen binnenkort worden vrijgegeven.

Zowel de claim als de listing zijn gecoördineerd om de prijs van MMTR te beschermen en ervoor te zorgen dat geclaimde tokens vóór de officiële lancering nog niet live gaan op secundaire markten. Dit is een van de vele factoren die sterke prijsvoorspellingen voor MMTR ondersteunen zodra deze op de exchanges wordt gelanceerd.

Met een nostalgisch verhaal uit de jaren 90, deflatoire tokenomics en een door AI aangedreven game onder de gordel, is deze nieuwe meme coin klaar om de concurrentie aan te gaan. 

Hoe Memeinator PEPE zal vernietigen 

Pepe heeft een marktkapitalisatie die nu de $6 miljard nadert en bereikte deze maand nieuwe recordhoogtes dankzij een enorme rally. PEPE is sinds januari 10x in waarde gestegen, met een oogverblindende stijging van 530x van de laagste prijs naar het allernieuwste hoogtepunt.

Memeinator beschikt echter over alle ingrediënten die nodig zijn om het ongelooflijke succes van Pepe te overtreffen, dankzij de vele extra functionaliteiten. 

Deze superioriteit vloeit voort uit het product en het verhaal achter het MMTR token. Memeinator is teruggekeerd uit het jaar 2077, een tijdperk waarin nutteloze afgeleide meme coins amok zijn geworden. Nu, in 2024, is Memeinator hier om het meme coin afval van vandaag te vernietigen. Memeinator biedt ook een NFT collectie en een door AI aangedreven game waarin je rivaliserende meme coins symbolisch kunt vernietigen.

Deze utility gaat het aanbod van PEPE ver voorbij, dat beperkt is tot een X account en een nauwelijks functionele website. Het token is uitsluitend gegroeid dankzij de kracht van memes, wat aanzienlijk is. Toch zijn, gezien de indrukwekkende prestaties van PEPE ondanks enige tastbare utility, de superioriteit en het potentieel van MMTR ten opzichte van 100x stijging glashelder. 

MMTR tokenomics: is 100x stijging onvermijdelijk?

De driemaandelijkse tokenburns van Memeinator betekenen dat het aanbod van MMTR voortdurend beperkt zal zijn, waardoor de prijzen op de lange termijn in stand zullen worden gehouden en waarschijnlijk zullen stijgen. PEPE heeft succes geboekt met vergelijkbare mechanismen, waarbij ontwikkelaars eind vorig jaar bijna 7 biljoen tokens verbrandden.

De lucratieve nieuwe staking pool van Memeinator zal het aanbod verder beperken. De nieuwe pool biedt een verbazingwekkend APY retourpercentage van 60%, en gebruikers kunnen toegang krijgen tot deze winsten door hun tokens voor een periode van zes maanden vast te zetten. Dit zal tokens effectief uit de circulatie verwijderen, waardoor aanzienlijke schaarste en opwaartse druk op de prijs van MMTR ontstaat.

Aan de vraagzijde zijn er voldoende aanwijzingen dat de koopdruk Memeinator bij de lancering naar grote hoogten zal sturen. De presale is in maart uitverkocht, met een totale opbrengst van $7,7 miljoen. Gezien de community van meer dan 125.000 leden op Discord, Telegram en X denken analisten dat er op de dag van de notering veel aandacht van beleggers zal zijn.

Er zal ook vraag ontstaan door de Meme Warfare game en de aanstaande NFT collectie van Memeinator. De game zal fans van blockchain gaming aantrekken, waardoor het publiek van het project zich zal uitbreiden tot buiten het reguliere cohort van liefhebbers van meme coins, en de NFT markt (momenteel met een gemiddelde omzet van $8 miljoen per dag) zou ook een kapitaalrijke bron van vraag kunnen zijn.

Marktomstandigheden en de geur van epische winsten

Het 100x potentieel van Memeinator wordt onderstreept door de prestaties van andere meme coins en de sterke omstandigheden op bredere markten voor crypto.

PEPE’s winsten van meer dan 500x zijn niet ongebruikelijk voor meme coins, waarbij BONK – een ster van de markt van 2024 – in maart een stijging van ruim 500x wist te realiseren van dieptepunt naar het hoogste punt ooit van $0,00004547. De marktkapitalisatie van BONK bedraagt op het moment van schrijven ruim $2 miljard, wat bewijst dat de doelstelling van Memeinator om een marktkapitalisatie van $1 miljard te behalen, zeker haalbaar is. Vooral in het huidige marktklimaat. 

Bitcoin is dit jaar de motor geweest achter de record prestaties van de markt voor crypto, geïnitieerd door ETF goedkeuringen in januari. Het vlaggenschip token vertoont nog geen tekenen van vertraging en behaalt momenteel de hoogste niveaus ooit, waarbij de volledige effecten van de halving nog niet eens zijn bereikt. 

Ethereum ETFs zijn ook zojuist goedgekeurd. En als Bitcoin ETFs hiervoor een indicatie geven, is dit een enorme overwinning voor de mainstream crypto adoptie. Bovendien zal het ongetwijfeld brandstof geven aan ERC-20 tokens zoals Memeinator, waardoor het sneller omhoog kan bewegen. 

Laatste optie om in te stappen bij de volgende kans op 100x winst 

Het kopen van Memeinator op de lanceringsdag biedt een niet te missen kans om te profiteren van de huidige trends in de markt voor crypto. Beleggers zullen snel willen handelen: als de presale iets oplevert, zal er een koopwoede ontstaan, en als zich een prijspiek voordoet, kan MMTR zeer binnenkort ‘to the moon’ gaan.

Houd het officiële X account in de gaten voor aankondigingen en stem af op de tweewekelijkse AMA’s van Memeinator voor alle alfa die je nodig hebt voor het volgende 100x token.

Meld je aan voor de e-maillijst via de officiële website om op de hoogte te blijven van Memeinator en de lancering.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €10,- in jouw account!

🚀 GRATIS €10,- CASH BONUS

Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 10*.